Eigen ontwerp

yocoon houtkachelEen accumulerende of massa houtkachel is een uitstekende oplossing voor verwarming van goed geïsoleerde woningen. Een massakachel met YOCOON® geeft langdurig comfortabele warmte. Ook de eenvoud in gebruik biedt een groot voordeel. Eén a twee maal stoken per 24 uur is voldoende.

De YOCOON® kun je integreren in de woning. De houtkachel kan bijvoorbeeld opgenomen in een centrale muur, voorzien van een bank of vrijstaan in de ruimte. Naar eigen ontwerp plaatsen we om de kern vuurbestendige chamotte delen. Hierin slaat de warmte zich op. Leemstuc of betonnen delen maken uw persoonlijke houtkachel compleet.

De plaats van de massakachel, de grootte van de ruimte, het doel van de kachel (hoofd of bij-verwarming) en de mate van isolatie van de woning zijn van invloed op de uiteindelijke grootte.

De kleinste modellen zijn verkrijgbaar vanaf €4.600.

Leemstuc
Stuc van leem is 100% milieuvriendelijk. Leemstuc is vocht- en warmte regulerend binnen en kan naar eigen smaak worden afgwerkt met een kleur en/of structuurlaag. De met leemstuc afgewerkte ontwerpen bouwen we samen met BouwEcologisch.


YOCOON in kast ingebouwd, ter vervanging van open haard

YOCOON in eigen ontwerp losstaand model met basisleem (zonder extra finishlaag)