Ga naar de inhoud

Online open dagen

  Online Open Dagen Nationale Duurzame Huizenroute

  Oktober 2020 – De organisatie van de Nationale Duurzame Huizenroute organiseert vanaf 7 november 2020 online huisbezoeken. Wij nemen met onze bedrijfswoning deel op 14 en 21 november.

  De Nationale Duurzame Huizenroute organiseert jaarlijks twee open dagen. Geïnteresseerden zijn welkom bij honderden woningen in Nederland waar huiseigenaren hun kennis delen over de duurzame maatregelen die zij in hun huis hebben genomen.

  Vanwege corona zijn deze open dagen onlangs afgezegd. De organisatie is hard op zoek gegaan naar een alternatief voor de open dagen. De oplossing is gevonden in het organiseren van videobijeenkomsten. De gesprekken zijn voor YOCOON schone houtwarmte georganiseerd op 14 en 21 november.

  Tijdens de bijeenkomst zullen we je zoveel mogelijk laten zien over het stoken met een schone houtkachel. We nodigen je uit om bij het inschrijven alvast vragen mee te sturen zodat we de presentatie zoveel mogelijk op jouw interesse kunnen afstemmen.

  Inschrijven voor de videobijeenkomsten kan via de website van de Nationale Duurzame Huizenroute. Tot ziens!

  NB: Inmiddels zijn de open dagen geweest en hebben we ervaring opgedaan met een online bezoek in de showroom. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze mogelijkheid.

  design houtkachel met dubbele verbranding

  Bezoek showroom
  Kom je liever langs in onze showroom of heb je vragen?? Stuur ons dan een bericht, of bel 0575 769 056.

  Je kunt – op zaterdagen – ook zelf een bezoek inplannen.

  YOCOON